Dylan Haegens & Koen - spinazie recepten voor een kinderfeestje - Will It Spinach #4

2 years ago

  • Dylan Haegens en Koen weten wel raad met de spinazie van Iglo bit.ly/3whylxU. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om onze Iglo spinazie op de traditionele manier te bereiden, maar Dylan Haegens en Koen laten hier zien dat je ook ijs, koekjes en limonade met spinazie kunt maken.
    In de Will It Spinach serie gaat koen samen met Youtubers, zoals Dylan Haegens, op zoek naar de verschillende bereidingswijzen van spinazie. Spinazie met slagroom te gek? Voor Dylan Haegens en Koen niet! Ze weten zelfs een lekkere spinazie limonade te maken. Lees op onze website meer over de voordelen van spinazie bit.ly/3fuwU8E.
    Iglo spinazie
    In de video maken Dylan Haegens en Koen gebruik van de diepvries spinazie van Iglo. En dit doen zij niet zomaar. Diepvries spinazie heeft namelijk talloze voordelen.Doordat de diepvries spinazie van Iglo binnen 4 uur na het oogsten wordt diepgevroren, blijft de voedingswaarde van de spinazie behouden. Lees op onze website meer over de voordelen van diepvries spinazie bit.ly/3wbPBEY. Je koopt de diepvries spinazie bij een van je favoriete supermarkten. Bestel bijvoorbeeld online bij Jumbo bit.ly/3wd2JJZ of Albert Heijn bit.ly/3wbPV6E.
    #spinazie #Iglo

    Category : Dylan Haegens

    #dylan#haegens#amp#koen#spinazie#recepten#voor#een#kinderfeestje#will#it#spinach#4

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up