MeisjeDjamila Interview en Optreden Nickelodeon Deel 4 #158

2 years ago

  • Meisje Djamila heeft de 1 miljoen abonnees behaald en ze is in Nederland. Ze trad op bij de Nickelodeon Familie Festival en ik heb haar voor jullie geïnterviewd. Niet eerder heeft Djamila op zo'n groot podium gestaan en zing ze zo veel liedjes zoals Patato, Brickwall, Misfit en veel meer super leuke liedjes. Ik ga het met Djamila hebben over deze ervaring en met wie zo ooit nog een liedjes samen wil opnemen. Ook gaan we het hebben over haar toekomst plannen en al heel snel gaan we Djamila weer zien in de bioscoop in de film Elvy's Wereld die in Ibiza is opgenomen. Djamila verteld hoe ze dat vond. Verder verteld ze op het podium ook dat het OK is om wel eens onzeker te zijn, check de video snel en geef een duimpje omhoog, DEEL, ABONNEER en REAGEER onder de video zodat we snel een deel 2 kunnen maken waarin ik Djamila jullie vragen kan stellen. Dus zet jouw favoriete vraag onder de video en laat weten wat je altijd al had willen vragen aan haar.
    #MeisjeDjamila #Interview #Kalvijn
    Check ook mijn andere video's met interviews zoals OnneDi, StukTV, JayJay en later Kalvijn en nog veel meer super leuke YouTubers!
    » Abonneer GRATIS op mijn kanaal: www.youtube.com/channel/UC4Dp8-kN6j3Sed3RDAAuAvA?sub_confirmation=1
    Gebruik je een mobieltje of een tablet? Geen punt onder iedere video staat een knop om je gratis te abonneren. Klik daarna nog even op het belletje dan krijg je een gratis push bericht als ik een nieuwe video heb gemaakt.
    » (c) Kim's Vlog, deze video mag alleen middels een link worden gedeeld. Het is niet toegestaan om deze video te downloaden of te elders te publiceren zonder toestemming van Kim's Vlog.

    Category : MeisjeDjamila

    #meisjedjamila#interview#en#optreden#nickelodeon#deel#4#158

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up