ULTIEME BACK TO SCHOOL LIFE HACKS! || MeisjeDjamila

2 years ago

  • Helaas is de tijd dat je terug naar school moet weer aangebroken, maar om de overgang van chillen in de zomervakantie naar hard werken op school wat makkelijker te maken, heb ik in deze video een aantal super handige Back 2 School Hacks voor jullie! Veel van jullie hebben een back to school video aangevraagd, dus hier is ie dan eindelijk. Bekijk de video dus snel, want deze hacks maken je schoolleven super makkelijk en leuk!
    Open de beschrijving voor meer leuke dingen.
    Vergeet niet te abonneren! Het is gratis en zo mis je mijn nieuwe videos niet.
    -----------------------
    BACK TO SCHOOL:
    Kan je geen genoeg krijgen van back to school video's? Bekijk dan de School Lifehacks video van de Kittehscupcakes, zij hebben ook mega handige tips (én hair goals!):
    www.youtube.com/watch?v=FKRJQcl4qoY
    Bekijk ook de School Challenge video als je die gemist hebt, waar Nina, Bo, Sean, Mea-ly en ik strijden om de beste te zijn in de raarste en grappigste challenges op school:
    www.youtube.com/watch?v=X4YMgoq8UBU
    LINKS:
    Mijn sociale media:
    Snapchat: DjamilaSnaps
    www.instagram.com/meisjedjamila
    www.facebook.com/meisjedjamila
    www.twitter.com/DjamilaTweets
    Al mijn video's:
    FOOD - goo.gl/rFYa9l
    CHALLENGES - goo.gl/1RL9cC
    HOW TO - goo.gl/egDbfJ
    EXPLORE - goo.gl/bPLSlC
    -----------------------
    Deze video is niet gesponsord.
    -----------------------
    HET boek die je deze zomer zeker in je bezit wilt hebben tijdens je bezoekjes aan het strand, de camping of het zwembad: MEISJEDJAMILA ZOMERVAKANTIE DOE-BOEK!!
    Je kunt 'm hier bestellen: www.fcklap.nl/boekdjamila
    Of kopen bij de Bruna het dichtst bij jou in de buurt!
    -----------------------
    WINACTIE GESLOTEN! IK HEB CONTACT OPGENOMEN MET DE WINNAAR.
    Dit waren de regels:
    1. Je moet geabonneerd zijn op mijn kanaal om mee te doen
    2. De winnaar wordt via de youtube comments uitgekozen en zal ook een berichtje al antwoord op de comment ontvangen als hij/zij gewonnen heeft.
    Officiële regels:
    In totaal wordt er 1 winnaar uitgekozen die de school survival kit wint zoals je ziet in de video.
    De winnaar wordt willekeurig uitgekozen uit de reacties. Als je onder 18 jaar bent, heb je toestemming van je ouders nodig om mee te doen aan de winactie en om de prijs te ontvangen. Winactie eindigt op 25 augustus 2016 om 12:01AM GMT+0200. Winnaar zal een berichtje ontvangen via YouTube comments op 25 augustus 2016 gedurende de dag. Als er binnen 72 uur geen antwoord is ontvangen, wordt er een nieuwe winnaar uitgekozen. De prijs wordt binnen 2 weken van het ontvangen van de juiste gegevens verzonden naar de winnaar. Alle items zijn dezelfde exemplaren die ik heb laten zien in de video. Ik ben niet aansprakelijk voor verlies of schade. Inzendingen die niet aan de regels voldoen, worden gediskwalificeerd. YouTube en alle andere merken die met deze videos te maken hebben zijn geen sponsor van deze winactie en zijn daarom dus niet aansprakelijk. Zorg ervoor dat je je aan de community richtlijnen houdt: www.youtube.com/yt/policyandsafety/nl/communityguidelines.html
    Privacy verklaring:
    Gegevens worden alleen verzameld voor deze winactie. De gegevens van deelnemers zullen alleen worden gebruikt om willekeurig winnaars uit te kiezen. De e-mail adressen van de uiteindelijke winnaars worden gebruikt voor het contacteren van de winnaar en vervolgens zullen alle gegevens van alle inschrijvingen verwijderd worden.
    Ik verzamel de gegevens van de winnaars met als enige doel om het pakketje naar de winnaar op te kunnen sturen. Ik zal persoonlijke gegevens niet met derden delen.
    -----------------------
    All songs licensed through AudioNetwork
    -----------------------
    Ik ben Djamila en ik ben een Nederlands meisje dat in Amerika woont. Ik maak graag videos over dingen die je normaal niet in Nederland kunt vinden, mocht dat nou een nieuwe trend zijn, een DIY, bepaald eten of reis vlogs. Ik ben altijd vrolijk en soms maak ik gekke gezichten. Iedere WOENSDAG, VRIJDAG en ZATERDAG kun je een nieuwe video vinden op mijn kanaal!
    Als je mijn video's leuk vindt, vergeet vooral niet te abonneren. Zo mis je mijn nieuwste uploads niet.

    Category : MeisjeDjamila

    #ultieme#back#to#school#life#hacks#meisjedjamila

    0 Comments and 0 replies
arrow_drop_up